sommervinter

Korona underholdning

Korona underholdning til firmafesten

Korona underholdning til firmafest - aktivitet til firmafest - Live Musikk Quiz

Korona underholdning til firmafesten, som blir husket i lang tid fremover? TwoPack sin live musikk quiz løsner garantert på stemningen! Vår quiz egner seg bra som ice breaker på salgsmøte, sommerfest, kick off,.... Ja, all slags event! 100% live og underholdende!

I disse korona-tider, er underholdning minst like viktig som før, men vi må gjøre ting litt annerledes. Vi har derfor laget en "Korona style underholdning" versjon av quiz'en, slik at vi skal forholde oss til smittevernregler, men vi skal jammen meg ha det moro allikevel. Den nye quiz'en inneholder mange av elementene fra den vanlige quiz'en, og så har vi dytta inn enda flere morsomme oppgaver, og har like stort fokus på engasjement, latter, allsang og underholdning. Men, dette medfører at quiz'en kun blir kjørt av én person, oppgavene hvor gjestene skulle opp på scenen er tatt bort, og svararkene er byttet ut med elektronisk innlevering. Men, like moro skal vi ha det, alle mann!

Dette er et quiz show med hovedvekt på SHOW. Konseptet er inkluderende og engasjerende, så allsang er like viktig som rett svar. I tillegg til å kunne synge med ved bordene, skal også lagene gjøre noen praktiske oppgaver ved bordene, som garantert får i gang latteren i salen. Her blir folk kjent med sine kollegaer på en helt ny måte.

I denne quiz’en er alle oppgavene live musikk, men her er også oppgaver for de som ikke er sååååå interesserte i musikk. For at alle på festen skal kunne delta, er det musikk fra 60 tallet og frem til dagens musikk.

Om dere ønsker en skreddersydd quiz som korona underholdning til deres firmafest, kan jeg fikse dette!

Vi tilpasser gjerne vår live musikk quiz til deres event, ved å legge inn elementer etter deres ønske. Kommer det masse svensker? Skal det være kickoff i en spesiell bransje? Vi kan putte inn elementer med svensk, norsk, dansk, eller kanskje en bransjerelatert medley, midt i musikk quiz’en.

TwoPack er en trådløs duo som kan stå for mye av musikalsk underholdning til deres event, og da ikke kun med vår live musikk quiz. Som vi pleier å si: alt fra taffel til take-off.

TwoPack Duo kan være en totalleverandør av musikk og underholdning til eventet. Vi kan også stå for rolig musikk i mottagelse eller under middagen, og på kvelden kan vi by på både dans og allsang!

Les mer om hva TwoPack kan bidra med av underholdning til firmafesten her!
Hva Doffe kan gjøre alene, kan du lese mer om her.

Vi har årevis med erfaring med underholdning til firmafester av alle mulige slag. Vi vet at planlegging er viktig, men også det å være fleksible. Vi sikter alltid mot at du kan konsentrere deg om arrangementet, og vi kan konsentrere oss om å underholde.

Vi starter gjerne med å ta et møte med dere, for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Vi har til sammen mer enn 25 års erfaring som utøvende musikere, og vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk. Vi stiller med alt nødvendig utstyr, enten festen skal foregå på kontoret, eller på båttur i Oslofjorden. Arrangementskomitéen slipper å tenke på noe som helst annet enn å delta, og overlate kveldens underholdning til oss. Lyd og lys er selvsagt inkludert, og alt utstyret er av nyere dato.

Korona underholdning til firmafest - aktivitet til firmafest - Live Musikk Quiz