Live musikk quiz på hotell

Live musikk quiz på hotell

Live musikk quiz - underholdning til hotell.

Annerledes underholdning til hotell? Dette er en live musikk quiz som egner seg for alle aldre, og ALLE oppgavene er basert på live musikk.

Selv om oppgavene er basert på live musikk, er det ikke bare musikk oppgavene går på. Her er det også oppgaver som gjør at man får testet allmennkunnskapen, og oppgaver som engasjerer gjestene! Og; det deles ut poeng underveis for mest allsang! Hva gjelder underholdning til hotell, er dette garantert til å få gjestene til både å synge og danse!

Denne live musikk quiz'en har oppgaver fra de siste 7 tiår, slik at alle skal kunne delta og bidra. Den er dermed godt egnet for lag med alle aldre, og passer like bra for vennegjenger som familier. Duo'en med glimt i øyet sørger for god stemning under quiz'en, og oppgavene er laget for å inkludere gjestene, og å by opp til allsang!

Vi kan tilby pakkeløsninger med underholdning til hotell. Disse kan bestå av et gitt antall forskjellige quiz’er, og i tillegg kan vi kan spille taffel til middag eller i lobbyen, og vi kan også gjøre dansbar musikk og allsang i baren, utover kvelden. Det meste av underholdning til deres hotell - fra en og samme leverandør. Har dere firmagjester og ønsker en pakkeløsning med underholdning til de, kan vi skreddersy en quiz til de, og også dukke opp som syngende kelner, eller andre former for overraskelser. Som vi pleier å si: alt fra taffel til take-off!

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi se hva vi kan tilby av underholdning til deres hotell, for og gjøre litt ekstra for gjestene deres.