sommervinter

Underholdning til firmafest

Underholdning til firmafest

Underholdning til firmafest - aktivitet til firmafest

Underholdning til firmafesten, som blir husket i lang tid fremover? TwoPack sin live musikk quiz løsner garantert på stemningen! Vår quiz egner seg bra som underholdning til firmafest, som ice breaker på salgsmøte, sommerfest, kick off,.... Ja, all slags event! 100% live og underholdende!

Dette er et quiz show med hovedvekt på SHOW. Konseptet er inkluderende og engasjerende, så allsang er like viktig som rett svar. I tillegg til å kunne synge med ved bordene, skal også lagene sende deltagere opp til scenen for noen praktiske oppgaver, som garantert får i gang latteren i salen. Her blir folk kjent med sine kollegaer på en helt ny måte. Underholdning til firmafesten på en annerledes måte - med et positivt fortegn!

I denne quiz’en er alle oppgavene live musikk, men her er også oppgaver for de som ikke er sååååå interesserte i musikk. For at alle på deres firmafest skal kunne delta, er det musikk fra 60 tallet og frem til dagens musikk.

Om dere ønsker en skreddersydd quiz som underholdning til firmafesten, kan vi fikse dette! Noe som er relatert til deres bransje, deres kunder, eller kanskje til årstiden?

Vi tilpasser gjerne vår live musikk quiz til deres firmafest, ved å legge inn elementer etter deres ønske. Kommer det masse svensker? Skal det være kickoff i en spesiell bransje? Vi kan putte inn elementer med svensk, norsk, dansk, eller kanskje en bransjerelatert medley, midt i musikk quiz’en.

TwoPack er en trådløs duo som kan stå for annen underholdning på firmafesten, og ikke kun med vår live musikk quiz. Som vi pleier å si: alt fra taffel til take-off.

TwoPack Duo kan være en totalleverandør av musikk og underholdning for firmafesten. Vi kan også stå for rolig musikk i mottagelse eller under middagen, og på kvelden kan vi by på både dans og allsang! Vi har et bredt repertoar, og kan sørge for bra underholdning til firmafesten, alt ettersom hva stemningen tilsier, og hva gjestene ønsker.

Les mer om hva twoPack kan bidra med av underholdning her!
Skal dere ha en liten og intim firmafest, og det kanskje holder med EN entertainer på scenen, og rundt bordene, kan du lese mer om hva
Trubadur Doffe kan tilby her.

Etter mange års erfaring med underholdning til firmafest, vet vi at planlegging er viktig, men det er også fleksibilitet. Da kan du konsentrere deg om å delta på julebordet, og vi kan konsentrere oss om underholdningen.

Vi starter gjerne med å ta et møte med dere, for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Vi har til sammen mer enn 20 års erfaring som utøvende musikere, og vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk og underholdning. Vi stiller med alt nødvendig utstyr til julebordet, så du slipper å tenke på noe som helst annet enn å delta på festen. Lyd og lys er selvsagt inkludert, og alt er av nyere dato.

Underholdning til firmafest - aktivitet til firmafest