vinter

Underholdning til julebord

Live musikk quiz på julebord

Underholdning til julebord - Live Musikk Quiz

Underholdning på deres julebord som blir husket i lang tid fremover? TwoPack sin live musikk quiz løsner garantert på stemningen! Vår quiz egner seg bra som underholdning til julebord, og den er 100% live, engasjerende og underholdende!

Dette er et quiz show med hovedvekt på SHOW. Konseptet er inkluderende og engasjerende, så allsang er like viktig som rett svar. I tillegg til å kunne synge med ved bordene, skal også lagene sende deltagere opp til scenen for noen praktiske oppgaver, som garantert får i gang latteren i salen. Her blir folk kjent med sine kollegaer på en helt ny måte.

I denne quiz’en er alle oppgavene live musikk, men her er også oppgaver for de som ikke er sååååå interesserte i musikk. For at alle på deres julebord skal kunne delta, er det musikk fra 60 tallet og frem til dagens musikk.

Om dere ønsker en skreddersydd quiz som underholdning til julebordet, kan vi fikse dette! Noe som er relatert til deres bransje, deres kunder, eller kanskje til årstiden?

Vi tilpasser gjerne vår live musikk quiz til deres julebord, ved å legge inn elementer etter deres ønske. Kommer det masse svensker? Skal det være kickoff i en spesiell bransje? Vi kan putte inn elementer med svensk, norsk, dansk, eller kanskje en bransjerelatert medley, midt i musikk quiz’en.

TwoPack er en trådløs duo som kan stå for underholdning på resten av julebordet også, og ikke kun med vår live musikk quiz. Som vi pleier å si: alt fra taffel til take-off. Etter mye erfaring med underholdning til julebord, vet vi at planlegging er viktig, men også det å være fleksible. Da kan du konsentrere deg om å delta på julebrdet, og la oss stå for underholdningen.

TwoPack Duo kan være en totalleverandør av musikk og underholdning til julebord. Vi kan også stå for rolig musikk i mottagelsen eller under middagen, og på kvelden kan vi by på både dans og allsang! Vi har et bredt repertoar, og kan sørge for underholdning til julebordet, alt ettersom hva stemningen tilsier, eller hva gjestene ønsker.

Les mer om hva TwoPack kan bidra med av underholdning her!
Hva Doffe kan gjøre alene, kan du lese mer om her.

Vi starter gjerne med å ta et møte med dere, for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Vi har til sammen mer enn 20 års erfaring som utøvende musikere, og vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk og underholdning. Vi stiller med alt nødvendig utstyr til julebordet, så du slipper å tenke på noe som helst annet enn å delta på festen. Lyd og lys er selvsagt inkludert.

Underholdning til julebord - Live musikk quiz - TwoPack Duo