sommervinter

Underholdning til event

Underholdning til event

Underholdning til event - Live musikk quiz

Underholdning til eventet, som blir husket i lang tid fremover? TwoPack sin live musikk quiz løsner garantert på stemningen! Vår quiz egner seg like bra på sommerfest på kontoret, som på en båt-tur. 100% live og engasjerende underholdning!

Dette er et quiz show med hovedvekt på SHOW. Konseptet er inkluderende og engasjerende, så allsang er like viktig som rett svar. I tillegg til å kunne synge med ved bordene, skal også lagene sende deltagere opp til scenen for noen praktiske oppgaver, som garantert får i gang latteren i salen. Her blir folk kjent med sine kollegaer på en helt ny måte.

I denne quiz’en er alle oppgavene live musikk, men her er også oppgaver for de som ikke er sååååå interesserte i musikk. For at alle på deres event skal kunne delta, er det musikk fra 60 tallet og frem til dagens musikk.

Om dere ønsker en skreddersydd quiz som underholdning til deres event, kan vi fikse dette! Noe som er relatert til deres bransje, deres kunder - vi årner det meste.

Vi tilpasser gjerne vår live musikk quiz til deres event, ved å legge inn elementer etter deres ønske. Kommer det masse svensker? Skal det være kickoff i en spesiell bransje? Vi kan putte inn elementer med svensk, norsk, dansk, eller kanskje en bransjerelatert medley, midt i musikk quiz’en.

TwoPack er en trådløs duo som kan stå for mye av musikalsk underholdning til deres event, og da ikke kun med vår live musikk quiz. Som vi pleier å si: alt fra taffel til take-off.

TwoPack Duo kan være en totalleverandør av musikk og underholdning til eventet. Vi kan også stå for rolig musikk i mottagelse eller under middagen, og på kvelden kan vi by på både dans og allsang!

Les mer om hva TwoPack kan bidra med av underholdning her!
Hva Doffe kan gjøre alene, kan du lese mer om her.

Etter årevis med erfaring med underholdning til event, vet vi at planlegging er viktig, men også det å være fleksible. Da kan du konsentrere deg om arrangementet, og vi kan konsentrere oss om å underholde.

Vi starter gjerne med å ta et møte med dere, for å gå igjennom kjøreplanen for kvelden. Vi har til sammen mer enn 25 års erfaring som utøvende musikere, og vårt mål er å være en profesjonell partner på musikk. Vi stiller med alt nødvendig utstyr, enten festen skal foregå på kontoret, eller på båttur i Oslofjorden. Arrangementskomitéen slipper å tenke på noe som helst annet enn å delta, og overlate kveldens underholdning til oss. Lyd og lys er selvsagt inkludert, og alt utstyret er av nyere dato.

Underholdning til event - Live musikk quiz